onsdag 31. mars 2010

Åpning av HV pakka





skjedde i kveld ved 18 tiden og dette fikk jeg i min pakke, dette er noe i Hobbykrok1 vi ordner med

mandag 15. mars 2010


Jeg har jo da blitt med på en ny utfordring inne på hobbykrok1 Som Pillen har ordnet. Det er jo ikke denne Tunikaen som er utfordringen, men siden jeg ikke blir helt fortrolig med den valgte, så fikk jeg bytte til denne, som jeg skal strikke til meg selv. I dag ble garn og mønster bestilt, så om noen dager ligger det i posten og jeg er klar til og starte :D Gleder meg veldig til og begynne på denne, men enda mere til jeg er ferdig med den, og kan ta den i bruk.

søndag 14. mars 2010

Lomma til sunnmørsbunaden






begynner og titte litt frem i lyset her :) Er i grunn fornøyd med resultatet så langt, ble litt missfornøyd med rosa nederst, men er redd at hvis jeg begynner å ta opp igjen blir det bare værre :(

Jeg har for tiden strikkeforbud pga betennelse og tennisalbue, men klarer ikke sitte helt i ro med hendene, så da tyr vi til broderinåla, og det er jo like kjærkomment aktivitet det og, og her kommer da noen få oppdateringsbilder, før jeg setter meg godt til i sofaen og ser fotballkampen mellom Ålesund og Lillestrøm, åpningskampen i tippeligaen :D og Stormen medlemme og AaFk supporter som jeg er må bare dette bildet være med.

mandag 8. mars 2010

Firkant tøffler str baby





Fargene kommer veldig dårlig frem, ser mye bedre i virkeligheten hvordan fargene er, er to forskjellige blå farger.

torsdag 4. mars 2010

Fish hat





til sønnen i huset er ferdig, morsom lue og strikke, og det gikk fort :D

Oppskriften til denne lua finner dere her