mandag 13. juni 2011

På tide med litt nytt






Blogginnlegg, tiden går veldig lite til håndarbeid for tiden, men sommeren er her og det er litt typisk meg på denne tiden, strever meg litt igjennom lappene på teppet som min søster skal få, men jeg får heldigvis god hjelp =)

ellers er jeg på slankeren, jeg er ikke på noen form for diet en det jeg så fint kaller for turdietten, jeg bruker masse trimløypene og fjellet her i nærområdet, turene går oftest til fjells, men har og turer rundt vannet her, og da er det intervalltrening som står på tapetet, og da er det jogging og fort gange, trimmer zumba hjemme i stua. Resultater er det også blitt, hvor mange cm jeg er gått inn her og der aner jeg ikke, da jeg ikke målte meg før jeg begynte, men 31 mai målte jeg meg, og 9 dager senere var jeg gått sammen 28 cm sammenlagt, det er ikke dårlig på 9 dager, vekta er redusert med 15 kg, og hverdagen begynner og bli bedre. Får mange tilbakemeldinger om at det vises godt at jeg er blitt smalere, som gjør det mere motiverendes for meg og holde på.

Matinntaket er redusert fra masse godterier og potetgull flere ganger i uka, til så å si null, det hender seg at jeg koser meg litt på lørdagskvelder, jeg er også mere bevisst på hva jeg putter i munnen, og jeg spiser meg ikke forderva, men mett. Altså enkel oppskrift å følge, men dørterskelmila, ja den var lang, men nå er jeg over den. Min kjære datter er så snill og er med meg på turene som går til fjells. Og masse tålmodighet til mamma har ho å, fjellgeita der ho er, venter tålmodig til heseblesende mor kommer seg etter!

Her kommer noen bilder fra turene våres, og det må være sagt, vi koser oss masse begge, og det er veldig fint å få den type kvalitetstid med sin datter!