søndag 27. januar 2013

Scrapomania treff 25-27 Januar 2013

I helga har jeg vært på treff for første gang i mitt liv, hadde ei kjempekjekk helg, med et par utfordringer, der en av dem var og Lifte en LO, Og det gjorde jeg, startet med godt mot, misforsto hele oppgava og den ble slik:
Den skulle bli som denne, viste frem til Boffascrapper (ta en titt i bloggen hennes virkelig verdt det) Og ho spurte om jeg kødda.. Neei, klart det gjorde jeg ikke!!! Og jeg har da ikke skjønt oppgava mi, gikk på en smell, men startet på nytt. Argheta kom frem, dette skal jeg klare!!!!!!! og vips her er en godkjent Lift!!!
Så var der Laternekurs, og Tag`s kurs og Lommebok kurs av ei flott dame ved navn Linda (dere må bare sjekke bloggen hennes også)
Her er da tagene jeg laget, lekte oss med sprayfarger dylusions og noe annet jeg ikke husker navnet på =P også noe annet greier som gjorde at stempel en har men ikke bruker faktisk ble morsomme og bruke!!!


 Også lanterne med mål i inch BLÆH......... fant ut at jeg ikke liker inch eller tommer så vet dere det, cm er det beste hehe... Men Lanterne det ble det, til slutt


Også til slutt da, så laget jeg en LO etter ei skisse som ei har lagt ut i ei gruppe på facebook, og sånn ble den! Jeg elsker bare disse arkene... Og har både arkene måned for måned og tileggs arkene som følger med, jeg skal lage med bilder av jr. første året hans med bilder tatt i den måneden!
Jeg speilvendte litt skissa, og gjorde den litt, til min greie, sew easy var virkelig noe snedige greier og bruke, morsomt og ikke minst en slipper og dra frem symaskinen sin hele tiden, for den som ikke har eget scrapperom :)




Alt jeg har brukt av papir, pynt og diser, har jeg fått tak i på Scrapomania
Avsluttet helga med en fin gå tur med min kjære. Med andre ord ein perfekt helg!!!!!