tirsdag 25. november 2008

Tenkende tanker


Ja overskrifte sier sitt, tanker som tenker. Har dere tenkt over det dere til tider kan tenke? At tankene da gjerne spinner seg videre, ut fra bare en tanke, noe så enkelt som: Konrad jeg elsker deg!! Ja det er helt utrolig hva en kan få ut av en sånn enkel tanke, og bare med å skrive dette, så tenkte tankene videre, Noe så enkelt som?? Og tenke en tanke på at jeg elsker en, er da vel egentlig ikke enkelt? Og sånn går det hehe.. for herregud, kan da ikke være så teit Ann Kari, du tenker så mye RART!!! Og i mellomtiden titter jeg bort på tv`n er jo tross alt tirsdag og den store tv kvelden, en lørdagskveld kan ikke sammenlignes. En lørdagskveld er blitt kjedelig. Vil du se noe på tv, så sats på sene kvelder i uka, da du er sikker på du skal tidlig opp for og komme deg på jobb.


Lørdagskvelder og tv? Ja hvor er det blitt av lørdagstv`n med Husker du, midt i smørøyet, jeg husker selvfølgelig midt i smørøyet best, og Frida og Reidar og Bitten og… Det var lørdagskvelder det, med hjemmelaget pizza som kveldens høydepunkt, og oi.. der gikk tankene sin egen vei igjen, så mens jeg tenker det får jeg skrive det, brødrene Dahl.. Gud så spennendes. Også var det den hjemmelagde pizza`n som mamma lagde da, verdens beste, var ikke noe lasagne eller taco den tiden.. ikke diskotek heller, det var mandag, onsdag og fredag..


Diskotek var spennendes det, også så mange kjekke gutter da dere.. oi oi oi, den ene forelskelsen rammet etter den andre, vi sloss og klorte, slo og beit, for han, ja han var MIN! Dette var deilige tider det, ingen bekymringer, intet mas om økonomi, bare mas om lekser, men dem gjorde vi da, når det passet oss, ja om natta.. for sove, det kunne en gjøre når en blei gammel! Rart det der altså, for skjønte vi egentlig at vi gikk glipp av mye av og ikke være uthvilt?


Og når jeg da sitter her og filosofere over dette deilige livet jeg levde så raser tankene videre, jeg er jo blitt litt oppi årene nå, og vet på en måte bedre, (vil i alle fall gjerne tro det selv da) Frokost dere?? Jada Konrad jeg vet det!! JEG SPISER IKKE FROKOST ENNÅ!! Hvorfor? Fordi den klarer ikke passasjen den må igjennom i halsen min, mandler kom tanken min nå, japp di skal fjernes, den ene er så stor at den kiler drøvelen min, og gjør at jeg har pustestopp om natta, altså aldri sikkelig uthvilt. Men ja der ser dere, tankene gikk sin egen vei igjen… Så tilbake til frokost som jeg ikke spiser, men som jeg tvinger mine barn til og spise, rart det der, for det samme gjentar seg generasjon etter generasjon, for hvem maste vel ikke på meg om mat spesielt frokost jo nettopp mamma…


Begynner dere og bli lei at ”vrølet” mitt nå? Synes dette er moro jeg, for jeg sitter her, med dataen på fanget mitt, har til og med brukt tid på dette, for jeg stopper ofte opp i skrivingen skjønner dere, for og la tankene hente meg, også er det jo denne firkanta svarte boksen rett foran meg da, den er det noe spennendes på i dag den å, så er det jo unga mine da, som skal legges, og da er detnattakos gla i dei osv osv.. er så koselig J ungene er glade i meg, og dem sier det flere ganger om dagen, sønnen er jo så skjønne å da, jeg sier jo ofte elsker deg Konrad til samboeren, og dette har da resultert i at, minstemann også sier det, ”ælsker dei mamma” og mamma`s hjerte smelter jo totalt, og ofte triller en liten tåre på ene kinnet.


Gjør han noe galt så ser han opp på meg mens jeg kjefter, og plutselig kommer det: ælsker dei mamma.. og da er mamma solgt ho. Også har jeg fått en liten sunnmøring i han, og er så hærlig, her går det i ei mei dei osv osv, har vi vondt en plass s er det ikke vondt eller ilt, men ”låkt” synes det er super sjarmerendes jeg..


Men nå er tankene mine stoppet seg, så da avslutter jeg her for denne gang.. håper at mine tanker kan få deg til å smile, her er det masse på lager, så er ikke umulig at mer kommer.

2 kommentarer:

Britt Inger sa...

Hehe synes dette var kjempeartig innlegg jeg...
Du har så rett så rett...
Tenke tenke tenke... Sikkert kunna skreve ei bok på ei uke om alt jeg tenker. hehe.

Ann Kari sa...

ja ikke sant, det bare baller seg på, synes dette er morro jeg da ;)